Home » Kittens

Kittens

Wij hebben zo nu en dan een nestje Maine Coontjes. Wij zijn in het bezit van het certificaat besluithouders van dieren. Als onze dieren staan ingeschreven bij het RVO. Wij beschikken zowel over een UBN nummer als een KvK nummer.

 

Het welzijn van onze dieren staat bij ons bovenaan. Onze Maine Coons worden uitgebreidt dna getest. Ook worden zij op Fiv/Felv getest. De Patella Luxatie test wordt ook afgenomen. Alle testuitslagen zijn in te zien als u ons komt bezoeken.

Onze kittens worden in de huiskamer geboren waar zij ook verder opgroeien. Wij besteden veel aandacht aan het goed socialiseren van onze kittens. De kittens worden volgens schema ontwormd, geent en voorzien van een chip. 

Onze kittens mogen gaan verhuizen als ze 13 - 16 week oud zijn. 

Ze krijgen hun eigen stamboom, europees paspoort, chipgegevens, een leuk kittenpakket, koopovereenkomst en voldoende informatie mee.

Wij zien onze kittens graag verhuizen naar (liefhebbers) mensen die regelmatig thuis zijn. Waar een soortgenootje aanwezig is. En waar ze niet los buiten mogen lopen, maar wel in een kattenren of aan een lijntje.

Wij werken met een koopovereenkomst, welke getekend wordt tijdens de overdracht van uw kitten.

Deze wordt in tweevoud ingevuld en ondertekend. 

 

 

Prijzen Prijs
Kitten € 750