Home » Betaalmethoden

Betaalmethoden

Paypal:

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Het enige wat u nodig heeft voor een betaling is een emailadres.

Ideal:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Bankoverschrijving:

U kunt uw aankopen bij www.refige.nl eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Hier kunt u nogmaals uw emailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt. 

Uw voordelen:
U kunt zelf bepalen wanneer u de betaling overmaakt.

 

Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is zal de productie gestart worden.

Via factuur

Kopen via factuur - de prettigste manier van aankopen doen. U betaalt pas nadat u de artikelen heeft ontvangen.
Houdt u er s.v.p. rekening mee, dat bij deze wijze van betalen het factuuradres altijd gelijk moet zijn aan uw privé-adres. Het betalen op rekening kunnen wij u alleen aanbieden tot een kredietlimiet van maximaal € 250.

Wij verzoeken u, het factuurbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te voldoen. Het bedrag kunt u overmaken op de rekening van de onderstaande bank:
Begunstigde: Xxldieren
Bank: ING Bank
IBAN: NL98INGB0006832100
BIC: INGBNL2A
Wij verzoeken u, bij het overmaken uw factuurnummer te vermelden in de betalingsomschrijving en iedere bestelling apart te betalen, zodat wij uw betalingen duidelijk kunnen herleiden.
Bij het retourneren van bestelde artikelen zullen reeds betaalde bedragen op uw bankrekening worden teruggestort of met nog openstaande bedragen van eerdere bestellingen worden verrekend. Wanneer nog geen betaling heeft plaatsgevonden, kunt u het betreffende bedrag eenvoudig in mindering brengen op het totale te betalen factuurbedrag.
Indien de factuur niet wordt betaald, brengen wij €5,- aanmaningskosten in rekening.